|
Autor |
Wiadomość |
psyco

|
Moje BG |
|
Witam
Chciałem wam zaprezentować moje tematyczne bg z Underdepths
licząc na jakieś wskazówki tudzież uwagi
klikac w link tam jest jedno bg a pozniej zczaicie
http://apex.bluedome.net/pls/apex/f?p=286:13:::::%5013_ID:5821
Ostatnio zmieniony przez psyco dnia Czw Mar 15, 2012 18:49, w całości zmieniany 6 razy |
|
Sro Lis 30, 2011 14:36 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Lis 30, 2011 14:36 |
|
 |
XellosArch

|
|
|
|
Ciężko jest mi w tym momencie zapodać jakieś konstruktywne wskazówki, poza tym że brak Caverunnera w każdym z BG znacząco ułatwiłby życie Twoim przeciwnikom Dwie sztuki tej runy zadziałały by w zgoła odmiennym stopniu. No i teraz wiem już czego jeszcze można się po Tobie spodziewać 
|
|
Sob Gru 03, 2011 10:46 |
|
 |
Muerte
|
|
|
|
Oj grało się tą frakcją Ciężko mi coś powiedzieć jak od 2-3 dodatków nic nie grałem. Na pewno miałem trochę inaczej Spidery złożone. Typowe UD też zdecydowanie inaczej (nie wiem jak teraz bo na pewno są erraty OP run). Brak mi tylko Shadow bg, bo tez uwielbiałem tym grać, chyba że teraz to już nie ma racji bytu 
|
|
Sob Gru 03, 2011 11:21 |
|
 |
psyco

|
|
|
Xellos: Caveruner jest narazie 1 i jest w każdym bg oprócz elf ... w sumie to nie wiem czego go tam nie ma i nie wiem czemu nie ma spidera z AP .... a bg już wyglądają inaczej 
Muerte: z nowych dodatków mam ze 3-4 runy a poza tym jestem sceptycznie do nich nastawiony bo są OP i nie widzę przyjemności gry nimi, a przeciw nim to udręka .... Jeśli chodzi o spidery to "robię co mogę" jakbym miał więcej run to bym inaczej zbudował Co do shadow bg hmm.... DEA jest kosa i uwielbiam nim grać, ale tak jak sam napisałeś ciężko coś tym wygrać ALE zrobię bg dla Ciebie i wróć, wróć to pogramy w teamie
PS
wkrótce zrobię upload bg 
|
|
Sro Gru 07, 2011 16:40 |
|
 |
XellosArch

|
|
|
|
No i Fading Recollection, czemu o tym zapomniałem? Wiele osób nie docenia tego spella, że niby 55 nory to za dużo, ale za to jaki efekt! No dobra, sporo dziś champów jest shielded i nie działa na Boss i Elite. Tak czy inaczej Fading Recollection to jeden z moich faworytów. Może nie znam wszystkich spelli, ale to potrafi zrobić większy zamęt niż niejedna kanterka! Sam wiele pojedynków miałem okazję wygrać tylko dzięki temu, dlatego też nie mam za złe kiedy dziś przegrywam w podobny sposób 
|
|
Sro Gru 07, 2011 20:35 |
|
 |
Reklama
|
|
Sro Gru 07, 2011 20:35 |
|
 |
|