|
Autor |
Wiadomość |
Slaw
|
|
Zablokowane karty |
|
Witam! Jestem świeży w tą grę i mam mały problem z kartami które mam wykupione, niektóre są zamknięte na kłódkę więc rozumiem że mój lvl jest jeszcze za niski lecz część kart tego zamka już nie ma a ja nadal nie mogę ich używać. Gram Forsaken Wastes i np. nie mogę włożyć do talii Serkan, Lich Master szt.1 lub Vampyre szt.2
Kolejny problem to wymiana kart: osobiście mogę wystawiać własne propozycje lecz nie mogę zaproponować innym użytkownikom wymiany za karty już wystawione.
|
|
Czw Cze 24, 2010 23:08 |
|
 |
Reklama
|
|
Czw Cze 24, 2010 23:08 |
|
 |
Slaw
|
|
|
|
Pakiet za 600sc rozwiązał problem z kartami:)
lecz nadal nie mogę wysyłać moich propozycji innym graczom czy ktoś się orientuje dlaczego??
|
|
Sob Cze 26, 2010 16:11 |
|
 |
Slaw
|
|
|
|
wyskakuje mi cos takiego:
Error Messages:
* Your trading privileges have been revoked.
|
|
Nie Cze 27, 2010 21:12 |
|
 |
Drazgo
|
|
|
Z tego co pamiętam to karty "z kłódką" to były ze startera i nie można je ulepszać, ale nie wymieniać. Handlować możesz tylko kartami które sam zakupiłeś za własną kasę. A ten starter to tak, by Cię zachęcić do regularnego zasilania konta SOE A o tym errorze nie mam niestety pojęcia. Sprawdzałeś forum i faq?
_________________ W trakcie szlifowania...
Frakcja - Savage Tundra |
|
Czw Lip 01, 2010 17:48 |
|
 |
AtomicPL
|
|
|
|
Witam
Od jakiegoś czasu w grze działa system, który blokuje możliwość wymiany run w Rune Trader, nowo zarejestrowanych użytkowników przez 1sze dwa tygodnie. Po dwóch tygodniach będziesz mógł normalnie uczestniczyć w wymianie pod warunkiem, że wykupiłeś runy - runy z sample decków NIE WYKUPIONYCH w marketplace NIE MOZNA WYMIENIAC. Musisz stać się ich właścicielem.
System ten został wprowadzony z 3 powodów:
1) Nowi gracze byli bardzo szybko wykorzystywani przez tzw. Rune Scamer, brak znajomości wartości niektórych run i systemu wymiany powodował wiele sytuacji w których nowi gracze opuszczali grę ze względu na "oszustwo" którego ofiarami się stali. System daje 2 tygodnie na zapoznanie się z wartościami, pogranie i popytanie co potrzebne i co ile jest warte. System wymiany run to wciąż jeden ze słabych punktów PoxNory.
2) Dramatycznie rosnąca liczba tzw. "Alt" czyli alternatywnych kont zawodowych graczy. Niektórzy zawodowi gracze przyznawali się do posiadania nawet 50 kont. W jakim celu to już oddzielny temat.
3) Zablokowanie możliwości zbieranie jakiś bonusowych darmowych wydań czy dodatkowych darmowych punktów na wielu kontach i następnie szybkiej wymiany pomiędzy swoimi kontami.
Pozdrawiam
Atomic
|
|
Wto Lip 13, 2010 09:41 |
|
 |
Reklama
|
|
Wto Lip 13, 2010 09:41 |
|