Forum Polish PoxNora Guild Strona Główna
POMOC Rejestracja SzukajFAQ UżytkownicyGrupy Zaloguj
ile można mieć run jednego typu?

 
Odpowiedz do tematu    Forum Polish PoxNora Guild Strona Główna » O PoxNora dla nowych graczy/PYTANIA/FAQ Zobacz poprzedni temat
Zobacz następny temat

ile można mieć run jednego typu?
Autor Wiadomość
ifrook



Dołączył: 17 Lip 2014
Posty: 1

Post ile można mieć run jednego typu? Odpowiedz z cytatem
W MTG można było mieć 4 takie same a tutaj? wydaje mi się że dwie ?
Czw Lip 17, 2014 16:53 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Czw Lip 17, 2014 16:53
XellosArch



Dołączył: 21 Mar 2010
Posty: 61

Post Odpowiedz z cytatem
Dokładnie - dwie. Wydaje mi się, że po ostatnich zmianach zachowali jeszcze runy z umiejętnością, która znosi dla tego konkretnego champa ten limit, ale raczej nigdy nie były to potężne karty Wink
Sob Lip 19, 2014 08:49 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
kajtek85



Dołączył: 12 Mar 2017
Posty: 3

Post Odpowiedz z cytatem
według mnie mnóstwo można

_________________
Detektyw Radom
Nie Mar 12, 2017 08:22 Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama







Nie Mar 12, 2017 08:22
Wyświetl posty z ostatnich:    

Odpowiedz do tematu    Forum Polish PoxNora Guild Strona Główna » O PoxNora dla nowych graczy/PYTANIA/FAQ Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: 
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach

Polish PoxNora Guild  

To forum działa w systemie phorum.pl
Masz pomysł na forum? Załóż forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!
Powered by Active24, phpBB © phpBB Group
Design by Freestyle XL / Flowers Online